A  8.b osztály honlapja!

Ajánlott dolgok az osztályról:
 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
Értékeld az oldalt!

5 (65 / 61%)
4 (9 / 8%)
3 (4 / 4%)
2 (1 / 1%)
1 (1 / 1%)
0 (10 / 9%)
-------- (17 / 16%)

Szavazatok száma: 107

Létrehozás időpontja:
2007-02-19 13:58:26

Szavazás lezárva:
2007-03-21 19:27:20


Lezárt szavazások
 

Itt ingyen hírdetheted honlapod!

Lehetőleg csak itt híredess a kiemelt hírdetésen kívül!Köszi!

De csak egyszer hírdethetsz.Aki kettőnél töbször hírdet azt egy hónap tiltást kap!

(És az is aki az Üzenőfalon hírdet!!!!!)

 

Tanácsadás vagy önismeret:

A grafológia tulajdonképpen személyiségképet ad, írás alapján. Pl. ha tanácstalan vagy pályaválasztásnál, akkor én az írásod alapján megmondom, illetve javaslom az iskolatípusokat ami az érdeklődésednek megfelelő.

"A kézírás éppoly egyedi,
mint a szemlyiség,
és néha azt is felfedi,
amit az eltakar."
(S. Zweig)

Jelentkezni Szűcs Editnél,az alábbi címeken lehet:

Cím:Bábolna,Kossuth L.u. 20.
Tel.:06-30-3517-005,

06-34-369-286

 

Hőmérséklet 

12 órás Animált Hőtérkép Magyarországról

 

Animált Felhőtérkép


12 órás Animált Felhőkép Magyarországról

Animált Széltérkép

12 órás Animált Széltérkép Magyarországról 

 
 
 
 
 
Fejléces nav.

 

 

                                                                                                                       

                                                                                                                       

                                                                                                                            [+]Főoldal

                                                                                                                            [+]Vendégkönyv

 

.•°´`°Zeneszoba¸,.•°

Szeretnéd kedvencedet viszontlátni az oldalon??Csak írj egy e-mailt az akos9277@citromail.hu címre!!

Figyelem!

A szoba még fejlesztés alatt áll!!

A szobában jelenleg megtalálható zenekerok:Desperado és kérésre a Simple Plan!!

Köszönet a -nak!!

Klippek:

1.Táncolj!(megnézem)

2.Fáj!(megnézem)

3.Add nekem az álmod!(megnézem)

4.Csak egy perc(megnézem)

5.Rajtad múlik(megnézem)

6.Gyere és álmodj!(megnézem)

7.Tanár úr(megnézem)

8.Akarom őt!(megnézem)

9.Szomorú alkalom(megnézem)

10.Aranyhal(megnézem)

A zenekar története:

1993
1993 januárja érdekes színfoltja volt Debrecen könnyûzenei életének. A helyi rockzene utolsó fellángolására készült, az éppen gyermekcipõben lévõ "gépzene" - ahogy a szakma akkor hívta - elsõ szárnypróbálgatását kezdte, techno-disco néven. A szitu azért volt érdekes, mert az akkori "Ki mit tud?" indulói közül a President, (kik dallamos rockzenét játszottak) - soraiban a késõbbi Kerozinos Axellel és a leendõ Desperado-s Zsoltival - a verseny egyik nagy esélyesének számított. Mondanom sem kell, hogy a "gépzene" képviseletében induló Tornádó együttes a Kerozinos Mosquitóval és a Desperado-s Zoy!-al soraiban nem sok eséllyel vehette fel a versenyt a rock zenészekbõl álló zsûri elõtt. Aki látta az akkori versengést, nem hitte volna, hogy 7 év múlva más felállásban sokkal nagyobb sikerekre lesznek képesek ezek a fiúk.

1998 – 2000
Eltelt 7 év. A Kerozin elõbb ébredt. Mosquitó és Axel összállt, malackodtak egy nagyot, és a közönség egyértelmû reakciója dá, dá, dá volt.
Zsolti és Zoy! irigykedve figyelték barátaik sikerét. Valami hasonlóra vágytak volna Õk is: a közönség elismerésére, nagy slágerekre. Axel és Mosquito is érezte ezt és segítettek a srácoknak. Megszületett a név egy régi nagy kedvenc film címébõl: Desperado. Így minden összevágott. Vidám temperamentumos srácok és egy idõközben hozzájuk csatlakozó tüzes hölgy, Meli. 1998 nyarán , egy 4 számos demo CD-t készítettek. Meli fantasztikus szervezõi készségének köszönhetõen szinte azonnal elkezdtek koncertezni, és a rádiók is mûsorukra tûzték az elsõ számokat. A Desperado végig koncertezte az ország keleti féltekét, de a Dunántúlról is napról-napra több meghívás érkezett!

A zenekar idõközben megtalálta végleges arculatát, és az új énekesnõ, Betti személyében ütõképes hangra lelt. Meli távozott a csapatból, így lett háromtagú a Desperado: Betti-ének, Zsolti-ének, rap, és Zoy!-szöveg, énekdallamok. Elkészült az Aranyhal címû szám, ami áttörést hozott az együttes életében. A BMG-Ariola lemezszerzõdést kínált a Desperado-nak. Megjelent az Aranyhal címû maxi és a hozzá tartozó videoklip, amelynek forgatása sem volt egyszerû. Az Adria egy kis szigetére ment a stáb és nem mindennapi körülmények között forgatott. 10 méterrel a víz alatt életveszélyben, de mégis meglepõ bátorsággal lubickoltak a sellõlányok. Egy szikla ormán állt Zoy! mint Poszeidon, Zsolti pedig a gonosz kalóz kapitány szerepében alakított nagyot.
A videoklip forgatása után stúdióba vonult az együttes, hogy elkészítse elsõ nagylemezét. Az elõzetes tervek szerint 11 saját szám került volna az albumra, ám egy váratlan baleset meghiúsította az elképzelést. A Kerozin és a Desperado egy közös koncertre indult éppen, amikor a Kerozin autója Hajdúsámson határában az árokba borult. Az autóban tartózkodott a Desperado énekesnõje Betti is, aki súlyos szegycsonttörést és csigolyarepedést szenvedett. A gyógyulás hosszú heteket vett igénybe, így a koncepciót át kellett alakítani.

Végül 9 saját számmal és egy Mosquito remix-szel, valamint egy Ger-Man, Dj Scaty nevével fémjelzett Megamix-szel lett teljes az album. A csúszás miatt csak november elején látott napvilágot a nagylemez, - melynek címe: Kívánhatsz bármit - majd röviddel ezt követte az együttes második maxija, amely két lassú számot tartalmaz, Bújj hozzám és a Szomorú alkalom címmel. Az utóbbiból - amely egy szép karácsonyi lassú dal - videoklip is készült. A forgatás a Vajdahunyad várában, a Dunaparton, valamint a kis földalatti egyik megállójában történt és mindössze egy napot vett igénybe.

2001
A karácsonyi dal után az együttes tavaszra újabb maxit készített el, a már közkedvelt Akarom Õt! címû számból. Természetesen a videoklip is készült hozzá. A maxi és a klip május elején látott napvilágot! Az Akarom Õt! beváltotta a hozzá fûzött reményeket. Hétrõl-hétre sûrûsödtek a fellépések, a meghívások! A klipet sem kellett sokáig vadászni a zenei csatornákon! Rengeteg emlékezetes fellépés, több Road Show, szabadtéri buli és néhány nagy fesztivál, valamint a 2001.-es Ifjúsági Atlétikai Világbajnokság nyitó és záró ünnepségén való részvétel után a csapat elérkezettnek látta az idõt egy újabb dal bemutatására.

2002
Így 2002 februárjában egy következõ -sorban a 4.- maxi Cd-t és videót jelentetett meg az együttes, melynek címe, Tanár Úr! A dal a Kívánhatsz bármit címû nagylemezen is megtalálható. A Desperado vallja, hogy csak akkor tud fenn maradni egy együttes hosszútávon, ha alkalmazkodni tud az adott kor zenei igényéhez, sõt elõremutató és egyedi dolgokat is tud produkálni. Az igazán jó csapat nem egy lemezes. A Desperado is hosszútávra gondolkodik. Remélik a közönség is így akarja majd.

Nyáron megjelent, már a II. album elohírnökeként a Gyere és álmodj! címu dal és a hozzá készített videoklip, melyet a közönség és a médiák is nagy szeretettel fogadtak! November 1.-én megjelent a Desperado II. albuma, Gyere és álmodj! címmel. A nagy érdeklodésre jellemzo, hogy már karácsonyra aranylemez lett! Ezzel egy idoben, az elso Kívánhatsz bármit címu album is bearanyozódott !!!

2003
Nyár elején egy újabb dallal jelentkezett az együttes, a Rajtad múlik címuvel, melyhez szintén klipet is forgattak. Ezzel a dallal a platina státusz közelébe értek, ami remélhetoleg már csak hetek kérdése!
Novemberben megjelent a Gyere és álmodj! címu második nagylemezrol, a harmadik kimásolt maxi, az Ég veled! , mely egy lírai, lassú dal! Zsolti és Zoy! ötlete alapján készült a dal videoklipje, mely az elso, amit filmre forgatott a Desperado.
Még Karácsony elott átvehette a csapat, a „Gyere és álmodj!” címu, második albuma után járó Platinalemezt !

2004
Augusztus elején megjelent a „Csak egy perc…” című legújabb Desperado maxi lemez. Az új dal, az októberben napvilágra kerülő, azonos című 3. nagylemez előfutára. Természetesen klip is készült a szerzeményhez, melyet egy pesti háztetőn forgattak, és igen színesre, látványosra sikeredett.

A harmadik album - „Csak egy perc…” - októberi megjelenése, a legádázabb kétkedőket is meggyőzte arról, hogy van keresnivalója a csapatnak a popzene hazai világában.

2005
Márciusban készült el, az „Add nekem az álmod!” című kislemez, melyhez a már jól bevált filmes stábbal alkották meg a klipet is. A forgatás, két Budapesti helyszínen zajlott: a kisfilm buli része a Spoon hajón, ami egy abszolút exkluzív hely a Duna pesti oldalán, a hálószoba-jelenetek pedig a Hotel Budapest, a "Körszálló" elnöki lakosztályában.

Májustól elindult a Desperado Zenekar élő koncert körútja! Elérkezettnek látták az időt, hogy a Desperado dalokat élő hangszeres kísérettel is bemutassák a nagyközönségnek. Betti - ének, Zsolti – vokál, gitárok, és Zoy! – akusztikus gitár, három zenészbarátjuk társaságában lép a koncert színpadokra.

Nyár közepén, a trió „Csak egy perc…” című nagylemeze is bearanyozódott, így már 3 aranylemezzel büszkélkedhet a Desperado! (Valamint egy platinával!)

Augusztusban elkészült a Desperado új weblapja. Rengeteg újdonság és naprakész, friss információn kívül, egy Magyarországon egyedülálló kezdeményezéssel, egy online web-tv elindításával is színesítik a site-ukat! Itt találhatók koncert összeállítások és videohírek is.

Október 1-én, egy újabb lírai dal látott napvilágot maxi formájában, a „Fáj” című. A 3. album megjelenésekor a csapat weblapján egy szavazóoldalt indítottak, ahol a látogatók belehallgathattak az új lemez dalaiba, és szavazhattak a nekik legjobban tetszőre. A kiértékelést követően, ez volt az a dal, amire a legtöbb szavazat érkezett. 
Betti, Zsolti és Zoy! bízott a rajongók „szimatában”, és az elkészült videóval együtt – mely Zsolti forgatókönyv ötletén alapul – ismét egy nagyon sikeres dallal sikerült megörvendeztetni Őket!

2006.
Februárban „Szabad vagy” címmel jelent meg legújabb kislemezük, mely a 3. album utolsó kimásolt dala. A középtempós szerzeményt, az elmúlt évben az élő koncerteken tesztelte a zenekar, és a közönség reakciója egyértelmű volt.
Az album talán legakusztikusabb dalát, a trió régóta szerette volna bemutatni a rádiókon keresztül is a nagyérdeműnek, és nagyon bíznak benne, hogy méltó lezárása ez a „Csak egy perc…” című nagylemeznek.

Kérésre:Simple Plan

Köszönet a http://simpleplan.gportal.hu és a  http://simpleplan.com nak!

A banda:

A kanadai csapat, amely sok rajongó szívét megdobogtatta már Montrealból indult, és azóta bejárták Amerikát, készülnek a Távol-Keletre, de reméljük, egyszer eljutnak Magyarországra is. Túl vannak már egy albumon (No Pads, no helmets… Just Balls), rengeteg maxin, sok filmzenéhez hozzájárultak már, és kiadták 2003 decemberében első DVD-jüket is.

A Simple Plan története majdnem az ősidőkbe nyúlik vissza, amikor a kilencvenes évek elején Pierre (az énekes) és Chuck (a dobos) 13 évesen egy Reset nevű bandában játszottak együtt Montrealban. 1997-ben megjelent egy albumuk, de a banda megszűnése előre sejthető volt, mert a tagok fiatalok voltak, változtak, és még előttük állt a középiskola.

Chuck, Seb (gitár és vokál) és Jeff (vezető gitár) ugyanabba a középiskolába jártak, és 1999-ben megalakították a Simple Plant. De még hiányzott az énekes az együttesből, ezért Chuck felhívta Pierre-t, és megkérte, hogy legalább nézze meg, mit tudnának művelni együtt. Pierre-nek tetszett, amit látott, ezért beszállt, de úgy döntött, hogy nem akar egyszerre énekelni és gitározni is, ezért David-et kérték fel, hogy játsszon velük, aki éppen akkor hagyta ott a Resetet.

2002-ben adták ki az első albumukat 12 igazán megnyerő dallal, melyből jópárat megtalálhatunk maxi formában is. További számaik is vannak, melyeket remélhetőleg egy következő albumon hallgathatunk.

2003-ban az MTV TRL nevű műsorában a Simple Plan a „Perfect” című számával a csúcsra jutott. Jelölve volt a díjkiosztón „Az év felfedezettje” címre, de sajnos nem ők kapták. A Blink182 egyik albumában is besegítettek, és azóta is barátok: ahol tudnak segítenek egymáson.

Klippek:

CRAZY

Still Not Getting Any...

2005

     
 
 

Low

 

High

         
 

Low

 

High

         
 

---

 

High
UNTITLED

Still Not Getting Any...

2005

     
 
 

Low

 

High

         
 

Low

 

High

         
 

---

 

High
SHUT UP!

Still Not Getting Any...

2005

     
 
 

Low

 

High

         
 

Low

 

High

         
 

---

 

High
WELCOME TO MY LIFE

Still Not Getting Any...

2004

     
 
 

Low

 

High

         
 

Low

 

High

         
 

---

 

High
I DON’T WANNA THINK ABOUT YOU

Scooby-Doo 2, Monsters Unleashed

2004

     
 
 

---

 

High

         
 

Low

 

High

         
 

---

 

---
PERFECT

No Pads, No Helmets... Just Balls

2004

     
 
 

---

 

---

         
 

Low

 

High

         
 

Low

 

High
ADDICTED

No Pads, No Helmets... Just Balls

2004

     
 
 

---

 

---

         
 

Low

 

High

         
 

---

 

High
I'D DO ANYTHING

No Pads, No Helmets... Just Balls

2004

     
 
 

---

 

---

         
 

Low

 

High

         
 

Low

 

High
I'M JUST A KID

No Pads, No Helmets... Just Balls

2002

     
 
 

---

 

---

         
 

Low

 

High

         
 

Low

 

High

Képek és animációk:          Fejlesztés alatt....!

Pierre:

      

David:

     

Chuck:

     

Seb:

Jeff:

 
 
2017. November
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
<<   >>
 
 
*****     Üdvözlünk a 8.b hivatalos honlapján !    *****    Most pár szó az osztályról>Az osztály 1999-ben kezdte az iskolát.Az első osztályt 23-an kezdtük,a 8. év elején már csak 16-an vagyunk.1-3-ig osztályfőnökünk Tóth Petrovszky Éva, 4. ben Deák Anita,Kun Istvánné,5-8 ig Veres Zoltán.Iskolánk>>Iskolánk, 1870. November 14-én a Magyar Királyi Földművelésügyi Minisztérium 17183. számú rendeletével kezdte meg működését. Az akkori kisiskola mára egy modern, több mint 400 tanulót foglalkoztató intézménnyé alakult át.     *****
 
Az oldal 2007.07.1-én frissült!!

Szerkesztő:Kovács Ákos

E-mail:akos9277@citromail.hu 

Msn:akos7792@hotmail.com

Yahoo:akos9277@yahoo.com

Skype:akos9277

-------------------------------------------------

Bábolna 8.b Gportal©
Copyright 2006-2007 Bábolna 8.b Gportal
All rights reserved - Minden jog fenttartva
!

Please don't copy from my website!
Kérlek ne másolj az oldalról!

Creative Commons License
Az oldalra érvényes a 
Creative Commons
Attribution-NonCommercial
-NoDerivs 2.5
License
 
Az oldal szerkesztője által
készített bármilyen munka
másolása illetve
másodközlése
törvénybe ütközik!
 
Az oldal szerkesztésében segítséget nyújtott a hitetlen .hu
 
KIEMELT HÍRDETÉS:

Heti top portál:

Jelentkezz!!

Ha,ide szeretnél kerülni írj a vk-be!

---------------------

Ha,te is itt szeretnél hírdetni csak írj egy e-mailt az akos9277@citromail.hu-címre,vagy írj a vendégkönyvbe!

 
Hasznosnak találod,hogy kikerült az idei felvételi és a javítókulcs a honlapra?

igen (58 / 76%)
nem (18 / 24%)

Szavazatok száma: 76

Létrehozás időpontja:
2007-01-27 15:45:58

Szavazás lezárva:
2007-03-21 19:27:41


Lezárt szavazások
 
.:Háttérzene:.
 
 
Indulás: 2006-06-11
 
látotagó olvassa a lapot.
 
.:Játékok:.
 
GlitterMaker.com - Glitter Graphics GlitterMaker.com

Glitter Graphics | Graffiti Creator | Pimp Text
 
 

Egyes emberkéknek köszönhetően megszűnt!!

Gatulálunk,elérték amit akartak!

Ezentúl csak a Vendégkönyvbe várjuk a hozzászólásokat!

És NE a hírdetésekhez!!

Úgyis kitörlöm!!

 

Tiltott IP-k

84.0.208.54

212.24.188.18

 

Online rádióhallgatás:

 

 

Juventus rádió

>>>>>>>>>>

 

Juventus rádió ÉLŐ WEBCAM!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

A webkamera szolgáltatója a:www.neteyes.hu

(A kamera csak akkor érhető el,amikor a juventus rádió engedélyezi!!Nézz utána a juventus.hu-n.

További rádiók.......Hamarosan!!

 
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok